Kategoriat

Uudet tuotteet

Kaikki uudet tuotteet

Prismaenkelitarvikkeet 5 tuotetta

Prismaenkelitarvikkeet

Valmiin enkelin pituus; keskikoko n. 4,5 cm ja iso n. 5,5 cm. Katso video youtubessa tästä.

5 väriä: Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset siivet ja langan.

Vaaleanpunainen,...  Lisää

 • 3kpl iso prismaenkeli tarvikepakkaus
  Saatavilla
  3kpl iso prismaenkeli...

  Sisältää kaikki tarvikkeet kolmeen samanväriseen prismaenkeliin. Valmiin enkelin pituus on n. 5,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset siivet ja langan. Vaaleanpunainen, ruskea ja kirkas tarvikepakkaus sisältää kullanväriset ja siivet ja langan.

  Sisältää kaikki tarvikkeet kolmeen samanväriseen prismaenkeliin. Valmiin enkelin pituus...

  Sisältää kaikki tarvikkeet kolmeen samanväriseen prismaenkeliin. Valmiin enkelin pituus on n. 5,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset siivet ja...

  5,05 €
  Katso
 • 4kpl keskikoko prismaenkeli tarvikepakkaus
  Saatavilla
  4kpl keskikoko...

  Sisältää kaikki tarvikkeet neljään samanväriseen enkeliin. Valmiin enkelin pituus on n. 4,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset siivet ja langan. Vaaleanpunainen, ruskea ja kirkas tarvikepakkaus sisältää kullanväriset siivet ja langan.

  Sisältää kaikki tarvikkeet neljään samanväriseen enkeliin. Valmiin enkelin pituus on n....

  Sisältää kaikki tarvikkeet neljään samanväriseen enkeliin. Valmiin enkelin pituus on n. 4,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset siivet ja...

  5,05 €
  Katso
 • värilajitelma 12kpl prismaenkeli tarvikepakkaus
  Saatavilla
  värilajitelma...

  Tarvikkeet 12 prismaenkeliin: 3 x kirkas, 3 x ruskea, 3 x vaaleansininen, 3 x vaaleanpunainen.  Valmiin enkelin pituus on n. 5,5cm.

  Tarvikkeet 12 prismaenkeliin: 3 x kirkas, 3 x ruskea, 3 x vaaleansininen, 3 x...

  Tarvikkeet 12 prismaenkeliin: 3 x kirkas, 3 x ruskea, 3 x vaaleansininen, 3 x vaaleanpunainen.  Valmiin enkelin pituus on n. 5,5cm.

  15,00 €
  Ostoskoriin Katso
 • 50kpl keskikoko prismaenkeli tarvikepakkaus
  Saatavilla
  50kpl keskikoko...

  Sisältää kaikki tarvikkeet 50 samanväriseen prismaenkeliin. Prismahelmi 27x30mm. Valmiin enkelin pituus on n. 4,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset siivet ja langan. Vaaleanpunainen, ruskea ja kirkas tarvikepakkaus sisältää kullanväriset ja siivet ja langan.

  Sisältää kaikki tarvikkeet 50 samanväriseen prismaenkeliin. Prismahelmi 27x30mm....

  Sisältää kaikki tarvikkeet 50 samanväriseen prismaenkeliin. Prismahelmi 27x30mm. Valmiin enkelin pituus on n. 4,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää...

  46,00 €
  Katso
 • 25kpl iso prismaenkeli tarvikepakkaus
  Saatavilla
  25kpl iso prismaenkeli...

  Tarvikepakkaus sisältää kaikki tarvikkeet 25 samanväriseen prismaenkeliin. Prismahelmi 35x40mm. Valmiin enkelin pituus on n. 5,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus sisältää hopeanväriset langat ja siivet. Vaaleanpunainen, ruskea ja kirkas tarvikepakkaus sisältää kullanväriset langat ja siivet.

  Tarvikepakkaus sisältää kaikki tarvikkeet 25 samanväriseen prismaenkeliin. Prismahelmi...

  Tarvikepakkaus sisältää kaikki tarvikkeet 25 samanväriseen prismaenkeliin. Prismahelmi 35x40mm. Valmiin enkelin pituus on n. 5,5cm. Vaaleansininen ja turkoosi tarvikepakkaus...

  33,90 €
  Katso